Avaleht

Tormi Kevvai

Näitleja Tormi Kevvai on sündinud 18. mail 1969.

Raivo Trassi telemängufilmis "Keskpäev" (1981) mängis ta Jürnast. 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Näljanädal" Tudengifilm Tarap
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Juss
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Kolmikute isa
2006 "Väike lühinägelik boamadu" Animafilm
1996 "Gravitatsioon" Animafilm Udo
1981 "Keskpäev" Telemängufilm Jürnas

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm