Avaleht

Pauls Kesteris

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Bye" Tudengifilm Režissööri I assistent
2011 "Iseloomupood" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Mees majast" Tudengifilm Režissöör
2010 "Ache" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Cafe Energia" Tudengifilm Bartender
2010 "Lat-Buddha" Tudengifilm Režissöör
2010 "Selgus" Tudengifilm Helioperaator
2009 "Maskid" Tudengifilm Man in bar
2009 "She" Tudengifilm Helioperaator
2009 "When Curtains Fall" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm