Avaleht

Kaisa Pärenson

Kaisa Pärenson

Kostüümi- ja lavastuskunstnik Kaisa Pärenson on sündinud 13. septembril 1957 Tallinnas. Mõlemad vanemad on lõpetanud teatrikooli GITIS: isa Tõnis Kask töötas 45 aastat telerežissöörina, ema Ene-Mai Kask oli kauaaegne Tallinna kino Sõprus direktriss. 1983 lõpetas ta Eesti Riikliku Kunstiinstituudi stsenograafia erialal.

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Kostüümikunstnik
1987 "Madude oru needus " Mängufilm Kostüümikunstnik
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Kostüümikunstnik
1985 "Bande " Mängufilm Kostüümikunstnik
1985 "Elurõõm" Muusikafilm Kunstnik
1984 "Kaks paari ja üksindus" Telemängufilm Kostüümikunstnik
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Kostüümikunstnik
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm