Avaleht

Ants Andreas

Ants Andreas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helioperaator
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Kindrali hääl
2017 "Luik" Mängufilm Helirežissöör
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm (hääl)
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Martini isa (hääl)
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm (hääl)
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Helirežissöör
2016 "Šuša" Dokumentaalfilm Helioperaator
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Helirežissöör platsil

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm