Avaleht » Filmiliigid

Pihlakaväravad (1981)

Mängufilm | Melodraama Kestus: 85:00

Bibliograafia

1980

Laine, A. (1980). „Tuulist saart“ tehakse Saaremaal [vestlus V. Käsperiga]. Kommunismiehitaja, 2. okt.
Vallikivi, A. (1980). Tuuline saar = Ветреный остров. Ekraan = Экран, nr 11, lk 8, 14.

1981

Tuuline saar = Ветреный остров (1981). Ekraan = Экран, nr 2, lk 2-3, 12.
Tamberg, K. (1981). „Pihlakaväravad“. Kodumaa, 10. juuni.

1982

Pihlakaväravad = Рябиновые ворота (1982). Ekraan = Экран, nr 1, lk 10-11, 21.
Тух, Б. (1982). Любовь взрослых людей. Молодeжь Эстоний, 13. veebr.
Surdub, J. (1982). Häbelik pilk marjade poole. TRÜ, 19. märts.
Šleviene, I. (1982). Šermukšniu vartai. Savaites ekranas, Vilnius, 4. juuni.
Шлявене, И. (1982). Рябиновые ворота. Экран недели, Vilnius, 4. juuni.
„Рябинали дарвозалар“ (1982). Бухора хакикати, Бухара, 7. juuli.
Белова, Л. (1982). Сложные узоры жизни: Тема современности в фильмах респ. Сыудий. Советская культура, 23. nov.

1983

Elmanovitš, T. (1983). Eesti mängufilm 1981/82. Teater. Muusika. Kino, nr 3, lk 51-62.

2004

Orav, Õ. (2004). Tallinnfilm II. Mängufilmid 1977-1991. Tallinn: Eesti Entsüklopeediakirjastus, lk 212-225, 750.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm