Avaleht » Filmiliigid

See kadunud tee (1990)

Fantasmid August Mälgu teoste ainetel

Mängufilm | Draama Kestus: 72:00

Bibliograafia

1990

Valmimas mängufilm “Hea sadam” (1990). Reede, 28. sept, lk 1.
Vaher, V. (1990). Kolberg kasvatab publikut. Eesti Ekspress, 14. dets, lk 4.

1991

Keskküla, K. (1991). Modernne Mälk. Teater. Muusika. Kino, nr 4, lk 43-45.
Haug, T. (1991). Mälk ja Mälk. Sirp, 17. mai.
Kivastik, M. (1991). Kuri Pille. Teater. Muusika. Kino, nr 6, lk 35-36.

2004

Orav, Õ. (2004). Tallinnfilm II. Mängufilmid 1977-1991. Tallinn: Eesti Entsüklopeediakirjastus, lk 579-582, 762.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm