Avaleht » Filmiliigid

Doktor Stockmann I jagu (1988)

Hendrik Ibseni näidendi "Rahva vaenlane" ainetel

Telemängufilm | Draama Kestus: 62:34

Bibliograafia

1988

Vihalemm, T. (1988). "Doktor Stockmann" tulekul [vestlus M. Mikiveriga]. Rahva Hääl, 17. aug.
Link, E. (1988). Tänane "Tallinnfilm" [vestlus T. Karroga]. Sirp ja Vasar, 19. aug. lk 6.

1989

Liidja, M. (1989). Doktor Stockmann. Ekraan, nr 2, lk 4.
Luik, H. H. (1989). Rahva ja kehtiva riigikorra vaenlane. Teater. Muusika. Kino, nr 5, lk 87-91.
Balbat, M. (1989). Arvamuste paljusus [Eesti mängufilmide arutelult]. Sirp ja Vasar, 12. mai, lk 7.
Remsu, O. (1989). Eesti mängufilm '88 [ettekanne Kinoliidus]. Sirp ja Vasar, 2. juuni, lk 7 ja 9. juuni, lk. 11.
Павлючик, Л. (1989). Кто вы, доктор Стокман? Советская культура: Москва, 3. aug, lk 4.
Кекелидзе, Э. (1989). Одиночка против большинства перед лицом истории. Молодёжь Эстонии, 5. aug.
Torop, P. (1989). Mängufilmiaasta 1988. Teater. Muusika. Kino, nr 9, lk 16-28.

1990

Torop, P. (1990). Stockmann näidendis ja filmis. Teater. Muusika. Kino, nr 1, lk 51-54.
Lotman, M. (1990). Canninchen ehk mõned tähendussõnad eesti filmi visuaalsest küljest diletandi mätta otsast vaadates. Teater. Muusika. Kino, nr 5, lk 14-21.

2004

Orav, Õ. (2004). Tallinnfilm II. Mängufilmid 1977-1991. Tallinn: Eesti Entsüklopeediakirjastus, lk 576-485, 759-760.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm