Avaleht » Filmiliigid

Lunastus (2000)

Mängufilm | Noortefilm | Draama Kestus: 29:02

Bibliograafia

2000

Balbat, M. (2000). Kasvuaja ahistused ekraanile. Maaleht,  15. juuni, lk 20-21. 
Valme, V. (2000).  Kunstnik Mare Raidma proovib kätt režissöörina. Nädal, nr 39, 2. okt, lk 15.
Raidma, M. (2000).  "Lunastus", Sirp, 13. okt, lk 1.
Jahilo, V. (2000). Kostüümikunstnikul valmis esimene film. SL Õhtuleht, 17. okt, lk 11.
Mare Raidma debüteerib režissöörina (2000).  Postimees, 17. okt, lk 15.
Koppel, A. (2000). Punane ja valge, patt ja lunastus. Postimees, 19. okt, lk 22.
Maimik, A. (2000).  Sanna tappis kelluga ja uppus masuuti. Sirp, 27. okt, lk 10.
Teder, T. (2000). Tärkavate naisetungide umbsõlmumine. Eesti Ekspress: Areen, 2. nov, lk 8.

2001   

Maimik, A. (2001). Head eesti filmid.  Eesti Ekspress: Areen, 8. veebr, lk 12-13.
Funk, K. (2001). Sümbolite lunapargis. Nädal,  nr 9, 5. märts, lk 16.
Hellerma, K. (2001). Pärsitud õrnuse maailm. Teater. Muusika. Kino, nr 1, lk 67-70.     
Kiwa (2001). Mind ei ole. Teater. Muusika. Kino, nr 1, lk 71-73. 
Raidma, M. (2001). Kümnes kord Gotlandil [Rootsi ja Baltimaade filmifestivalilt Gotlandil 4.-9.09.2001]. Sirp, 28. sept, lk 17.

2008

Eesti film/Estonian Film 2000-2006. (2008). Tallinn: Eesti Filmi Sihtasutus, lk 100-101.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm